Adăugarea de navigare Google nu este Google +1 - Social Media - 2019

Anonim

Dacă ați observat recent o adăugare la paginile contului dvs. Google, nu ați fost singurul. Săptămâna trecută, Google a introdus o nouă caracteristică a paginii sale care afișează numele unui cont al utilizatorilor și le permite accesul la setările lor, la diferitele dosare și la ieșirea cu ușurință. Este o actualizare destul de minimă, dar văzând că am devenit atât de foame pentru proiectul social masiv întârziat Google, acest lucru părea un semn.

Se pare că am ajuns la toate. După speculații răspândite, aceasta a fost într-adevăr prima implementare într-un strat social Google care a fost introdusă treptat, compania Cupertino stabilește înregistrarea drept. Google explică faptul că adăugarea nu este altceva decât o modalitate prin care utilizatorii să se asigure că în contul în care sunt conectați când utilizează diverse aplicații Google. De exemplu, dacă doriți să distribuiți un document sub contul companiei dvs., acesta vă arată imediat modul în care sunteți conectat și dacă trebuie să comutați.

Este, de asemenea, menit să ajute utilizatorii care doresc să păstreze unele informații de la a fi asociate cu numele lor. Potrivit unui post de blog de la directorul de confidențialitate Alma Whitten, "uneori doriți ca web-ul să nu aibă activitatea dvs. online legată de identitatea dvs. … poate atunci când cercetați o condiție medicală".

În plus, este un alt pas către confidențialitatea utilizatorilor pentru Google. În mod clar, a existat o dispută în ceea ce privește acest lucru în trecut și compania nu ia nici o șansă. Din nefericire, înseamnă că există încă puțin sau nici un progres pe Google +1 (dacă acesta este chiar numele dvs. real, proiectul social Google!). Începe să se simtă ca și cum Google încearcă să-și omoare presupusa caracteristică socială și așteaptă doar până când toate ziarele vor muri și vom uita de ea.